MBosman_Logo_Green_M

Wedding Styling met Brisked Styled Weddings

Weddings | Event Styling

Ik ben de opleiding tot eventmanager begonnen met het idee om wellicht weddingplanner te worden. Daarom focus ik momenteel op de trouwbranche. 

Styling vind ik onmisbaar bij een bruiloft. Voor mij geldt niet: hoe meer hoe beter, maar juist hoe persoonlijker hoe beter. Bij een bruiloft wordt een liefdesverhaal gevierd, waarbij er maar twee hoofdrollen zijn. Dit verhaal wordt optimaal beleefd wanneer de bloemen, tafeldecoratie en andere details aansluiten bij het bruidspaar. Of dat nou met veel of weinig bloemen, lichtjes of glitters is. 

Ik nam contact op met Brisked Styled Weddings. Zij hebben alle ingrediënten om de mooiste bruiloft van ieders dromen te maken. Er was gelijk een klik en de eerste bruiloft om te helpen stylen stond al gauw op de planning.

 


Leuk: Brisked Styled Weddings styled de bruiloften van Married at First Sight!


 

In Kasteel Woerden zetten we een mooie stijl neer in natural chique: aardse elementen met een tikje glamour (zie bijvoorbeeld de prachtige bruidstaart!) 

Het mooiste moment is natuurlijk wanneer alles op zijn plek staat en het bruidspaar het resultaat ziet. Mooi om daar aan bij te mogen dragen. 

Dit was zeker niet de laatste bruiloft om te stylen. Nu het trouwseizoen van start gaat, zullen er gauw meer volgen! 🤍

Vond je dit leuk? Delen mag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk?

Dit jaar presenteerde ik de Utrechtse Introductietijd samen met Luca! Een fantastische ervaring, waar er hopelijk nog vele van…
Dit jaar was de Utrechtse Introductietijd volledig fysiek! Hierdoor was de beleving voor de UIT-lopers natuurlijk optimaal en dat…