MBosman_Logo_Green_M

Reporter UIT

Presentator | Woordvoerder |Creator

Elk jaar kunnen de nieuwe studenten in Utrecht tijdens de Utrechtse Introductietijd kennismaken met deze studentenstad en het studentenleven. Vorig jaar was de UIT wegens Covid deels fysiek en deels online. Toen ging ik als Razende Reporter langs de online UIT-lopers.

Dit jaar was de UIT volledig fysiek! Hierdoor was de beleving voor de UIT-lopers natuurlijk optimaal en dat mocht ik als duo wederom vastleggen.

De week begon met een knal van een openingsshow in Tivoli Vredenburg. Hier lieten we onze beste dansmoves zien op het podium om de verschillende shirts van de crew te showen.

Daarna bezochten we de activiteiten in de stad – vier dagen lang! We legden alles vast: veel interviews, indrukken, actie en sfeerbeelden dus! We hebben het materiaal zelf geëdit om het vervolgens op TikTok te plaatsen. Hierin waren we vrij om onze draai eraan te geven.

Tussendoor kregen we de kans om tijdens het cultureel festival enkele artiesten aan te kondigen. Kortom, een bomvolle week en helemaal geslaagd: we gingen zelfs viral! Bekijk de TikToks hier!

 

Vond je dit leuk? Delen mag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk?

Dit jaar presenteerde ik de Utrechtse Introductietijd samen met Luca! Een fantastische ervaring, waar er hopelijk nog vele van…