8194460 Blog Mijn Weddingplanner – Marleen Bosman
MBosman_Logo_Green_M

Blog Mijn Weddingplanner

Schrijver | Content creator

Ik ben de opleiding tot eventmanager begonnen met het idee om wellicht weddingplanner te worden. Daarom zocht ik mogelijkheden om tijdens mijn studie ervaring op te doen in deze fantastische branche: ik organiseerde de succesvolle Bohemian Night bij bruidszaak Valkengoed en ik liep stage in Kasteel Kerckebosch bij de afdeling Weddings en Events.

Voor mijn afstudeeropdracht kwam ik in contact met weddingplanner Jolijn. Via een telefonisch interview kwam ik veel te weten over haar en haar werk. Wat een inspiratiebron! Sindsdien heb ik haar anderhalf jaar lang gevolgd op Instagram. Tot het moment daar was, dat ik weer contact met haar opnam.


En zo zaten we niet veel later aan een kopje thee met gebak. Ik ga Mijn Weddingplanner ondersteunen met het creëren van content en het schrijven van blogs.

Volg de mooie liefdesverhalen en toekomstige blogs ook op Instagram!

@mijnweddingplanner
@marleen_bosman_portfolio

 

 

De eerste blog staat sinds kort online:

Klik hier om verder te lezen. 

Vond je dit leuk? Delen mag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk?